Vi behöver dig! Lite om våren 2019

 

Varmt välkommen till ett händelserikt år som medlem i Förlagsklubben!

Förlagsklubben har rivstartat det nya året med flera uppskattade favoriter och fler kommer! Framför oss har vi spännande förlagsbesök, flera kurser särskilt anpassade till förlagsverksamhet, roliga studiebesök och en studieresa till Oslo - där vi kommer att få en unik inblick i den norska förlagsvärlden.

Uppskattade kurser i vår är Korrekturläsning som ger dig ett antal matnyttiga verktyg och tips för såväl nybörjare som rutinerade kortläsare och redaktörer. Andra favoriter är kurserna i Typografi samt Manusutveckling och Dramaturgi. Naturligtvis ger vi även i år fortsättningskursen i Att bryta böcker i InDesign, kurs i Förlagsjuridik och Förlagsekonomi. Bara för att nämna några!

Det är med glädje vi konstaterar att det är fullt tryck på våra kurser och aktiviteter! Om en kurs eller annan aktivitet är fullbokad strävar vi efter en snabbrepris, så håll utkik!

Du kan läsa mer om vad som händer här på vår hemsida som uppdateras löpande, via vårt nyhetsbrev, på Instagram och Facebook. 

Vi behöver dig och andra i förlagsbranschen som stöttar oss! Du stöttar oss enkelt genom att vara medlem och tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen!

Förlagsklubbens styrelse


VAD ÄR FÖRLAGKLUBBEN

Förlagsklubben är föreningen för dig som arbetar i förlagsbranschen, oavsett om du jobbar på ett stort eller litet förlag, är frilans eller studerande. Förlagsklubben arrangerar kurser och evenemang för våra omkring 500 medlemmar och arbetar hårt för att ha ett utbud som passar både dig som är ny i branschen och dig som har många års erfarenhet men en ständig nyfikenhet på nya kunskaper och insikter. 

Vi i Förlagsklubbens styrelse brinner för att ge alla medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser. Alla våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig som deltagare stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och de andra i gruppen. Varje kurs ger på så sätt tillfälle att diskutera relevanta frågor som berör dig i din yrkesvardag!

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande förening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag!

Tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen.