Kommer till hösten! Bli en skarpare korrekturläsare

Förlagsklubben planerar som bäst hösten kursprogram! Missa inte nästa chans att gå vår uppskattade kurs i korrekturläsning med Corinna Müller. 

Vill du bli en skarpare korrekturläsare och lära dig fler knep och tips för att fånga upp så många fel som möjligt? Då är Förlagsklubbens populära kurs i korrekturläsning något för dig!

Ett oerhört viktigt arbetsmoment inom all text- och bokproduktion är korrekturläsning. Och det märks direkt om man har slarvat med det. I denna praktiska kurs får du lära dig hur du smartast lägger upp jobbet, hur det praktiska arbetet ser ut och vad skillnaden är mellan att läsa på papper och pdf. Deltagarna kommer att få gå igenom olika arbetsexempel och lära sig om vanliga fällor och andra saker som är extra viktiga att tänka på.

Kursen riktar sig till såväl frilansare med korrekturläsaruppdrag som redaktörer och andra förlagsanställda som arbetar med korrektur.

Kursledaren Corinna Müller är erfaren förlagsredaktör, korrekturläsare och översättare. Hon kommer att lära ut mängder av knep för att få en text att bli så felfri som möjligt.

Kursen är en tretimmars kvällskurs kl 18.00–21.00 och hålls i Förläggareföreningens lokaler på Kungstensgatan 38. Kursavgift är 1350 kr. 

OBS! Datum för kursen är ännu inte spikat och anmälan kan göras först när medlemsutskick från Förlagsklubben kommer. Inga förhandsbokningar. 

Pris:
1 350 kr
Sista anmälningsdatum: 
torsdag, 29 augusti
Datum: 
torsdag, 29 augusti - 18:00 till 21:00

Bli medlem och anmäl dig direkt