FULLBOKAD! Bli en skarpare korrekturläsare

Vill du bli en skarpare korrekturläsare och lära dig fler knep och tips för att fånga upp så många fel som möjligt? Nu ges Förlagsklubbens populära kurs i korrekturläsning igen!

Ett oerhört viktigt arbetsmoment inom all text- och bokproduktion är korrekturläsning. Och det märks direkt om man har slarvat med det. I denna praktiska kurs får du lära dig hur du smartast lägger upp jobbet, hur det praktiska arbetet ser ut och vad skillnaden är mellan att läsa på papper och pdf. Deltagarna kommer att få gå igenom olika arbetsexempel och lära sig om vanliga fällor och andra saker som är extra viktiga att tänka på.

Kursen riktar sig till såväl frilansare med korrekturläsaruppdrag som redaktörer och andra förlagsanställda som arbetar med korrektur.

Kursledaren Corinna Müller är erfaren förlagsredaktör, korrekturläsare och översättare. Hon kommer att lära ut mängder av knep för att få en text att bli så felfri som möjligt.

Tid: 18.00–21.00
Datum: 13 februari
Plats: Förläggareföreningens lokaler, Kungstensgatan 38, 2 tr. (Obs! Ny adress runt hörnet från den gamla)
Pris: 1350 kr

Lättare förtäring ingår under kvällen. För att gå denna kurs måste man vara medlem i Förlagsklubben. Anmälan är bindande. Eventuell avbokning sker vid uppvisande av läkarintyg.

 

Grundläggande
Pris:
1 350 kr
Plats: 
Förläggareföreningens lokaler, Kungstensgatan 38, 2 tr.
Sista anmälningsdatum: 
tisdag, 12 februari
Datum: 
onsdag, 13 februari - 18:00

Bli medlem och anmäl dig direkt