FULLBOKAT! Exklusiv visning av Astrid Lindgrens hem

Förlagsklubbens medlemmar välkomnas på en exklusiv visning av Astrid Lindgrens hem på Dalagatan. Lägenheten är bevarad i samma skick som då Astrid levde och verkade här.

Hemmet på Dalagatan 46 i Stockholm rymmer många berättelser om såväl Astrid Lindgrens författarliv som hennes privata liv. Här bodde Astrid från 1941 fram till sin död 2002. I arbetsrummet med utsikt över Vasaparken skrev hon bland annat böckerna om Pippi Långstrump, Mio min Mio och Ronja rövardotter. Här skrev hon också sina många vassa debattartiklar och de personliga dagböckerna från krigsåren.

Guide för kvällen är Lillemor Torstensson, som till vardags arbetar på Svenska barnboksinstitutet och på sin fritid guidar i Astrid Lindgrens hem för Astrid Lindgren-sällskapet.

Obs! På visningar i lägenheten tillåts bara grupper om maximalt 12 personer. Förlagsklubben anordnar därför två separata visningar den 2 mars. Ange vilken av tiderna du föredrar och/eller om det är någon av de två tiderna som inte fungerar för dig. Först till kvarn gäller.

Visningen tar en timme. Anmälan är bindande.

Pris: 100 kronor (betalas på plats)
Datum: 2 mars 17.30 eller 19.00

Anmälan skickas till Mattias Pettersson: mattias.pettersson@semic.se

Välkommen!

Pris:
100 kr
Plats: 
Dalagatan 46, Stockholm
Sista anmälningsdatum: 
lördag, 25 februari
Datum: 
torsdag, 2 mars - 17:30
torsdag, 2 mars - 19:00

Bli medlem och anmäl dig direkt