ÅRSMÖTE & FEST 9 maj

Skriv in den 9 maj i kalendern – ett tillfälle när du kan träffa både nya och gamla vänner i branschen. Vi dukar fram för årsfesten med mat och dryck från kl. 17.30!

Under kvällen finns följande två spännande programpunkter:

Nyheterna om Sveriges äldsta förlag har duggat tätt de senaste åren. Många av oss är nyfikna på att höra vad vi har att vänta för spännande av Norstedts framöver. Kom och lyssna på Håkan Bravinger, Norstedts nya litterära chef med många år som förläggare bakom sig, i ett samtal om förlaget, om förlagsbranschen och dess utmaningar och om litteraturen – ur flera vinklar. Håkan är inte bara litterär chef, han är också författare och översättare. Hur ser han på branschen idag också ur dessa perspektiv?

Träffa Årets Redaktör 2017. Det är lika spännande varje år att bevista utdelningen av redaktörspriset och stifta bekantskap med någon eller några av de författare som har nöjet att arbeta med prisvinnaren.

Vill du även delta i årsmötet, så är du välkommen kl. 16.00 då vi bland annat berättar om verksamheten under det gångna året, tackar avgående styrelsemedlemmar och välkomnar nya.

Vi ses på Norstedts, Tryckerigatan 4!

Tider?

Årsmöte kl. 16.00

Årsfest från kl. 17.30

Kostnaden för årsfesten är 200 kr inkl. mat och ett glas vin.

Anmäl dig på hemsidan eller via mejl till Mattias Pettersson: mattias.pettersson@semic.se

Varmt välkommen!

Pris:
200 kr
Plats: 
Tryckerigatan 4, Stockholm
Sista anmälningsdatum: 
tisdag, 2 maj
Datum: 
tisdag, 9 maj - 16:00

Bli medlem och anmäl dig direkt