2018 är igång!

Ute yr snön men på Förlagsklubben är våren 2018 äntligen i full gång!

Den 16 januari rivstartade vi vårt vårprogram med en trevlig föredrags- och mingelkväll på Förläggareföreningen. Språkrådets Ola Karlsson bjöd de omkring 30 deltagarna på ett intressant föredrag om nya upplagan av Svenska skrivregler och sitt arbete med detta viktiga verktyg för oss i förlagsbranschen.

Framför oss har vi spännande förlagsbesök på bl.a. nystartade Polaris, givande panelsamtal om barnboksutgivningens utmaningar, nya kurser och flera uppskattade favoriter i repris, roliga studiebesök och en studieresa till Italiens förlagsstad framför andra: Milano. Håll dig uppdaterad här på hemsidan eller via vårt nyhetsbrev och vår Facebooksida.

Varmt välkomna till en händelserik vår med Förlagsklubben!

Mattias Pettersson

ordförande

Ps. Tveka inte att höra av dig med tips, idéer och önskemål på aktiviteter!

Vad är Förlagsklubben?

Förlagsklubben är föreningen för dig som arbetar i förlagsbranschen, oavsett om du jobbar på ett stort eller litet förlag, är frilans eller studerande. Förlagsklubben arrangerar kurser och evenemang för våra omkring 500 medlemmar och arbetar hårt för att ha ett utbud som passar både dig som är ny i branschen och dig som har många års erfarenhet men en ständig nyfikenhet på nya kunskaper och insikter. 

Vi i Förlagsklubbens styrelse brinner för att ge alla medlemmar möjlighet att träffa tongivande personer i branschen, tillgång till nätverk och, sist men inte minst, möjlighet att lära sig mer inom yrkesområdet genom förlagsanpassade kurser. Alla våra kurser ges i liten grupp, vilket ger dig som deltagare stora möjligheter att ställa frågor till kursledaren och de andra i gruppen. Varje kurs ger på så sätt tillfälle att diskutera relevanta frågor som berör dig i din yrkesvardag!

Om du inte redan är medlem i Sveriges ledande förening för folk i förlagsvärlden, så bli det idag! Tipsa även kollegor och vänner som jobbar i branschen.